Despre noi

Comercializam invelitor din tabla tip tigla marca BILKA si asiguram montajul acestora.

Personalul societatii este format din oameni cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Acestia au urmat cursuri de specializare pentru a se putea ridica la asteptarile client si care sunt tot timpul disponibili pentru a va ajuta sa faceti alegerile cele mai bune.

Țiglă CLASIC
Țigla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime 0,50 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în...
Ţiglă BALCANIC
Țiglă BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de...
Ţiglă IBERIC
Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de...

Produsele comercilizate de catre S.C. Estetic Tab Bac S.R.L. sunt de cea mai inalta calitate, principalul nostru furnizor fiind BILKA,  lider de piata in domeniul producatorilor de tigla metalica si accesorii acoperis.

Echipa S.C. Estetic Tab Bac S.R.L. este formata din oameni cu o experienta de peste zece ani in domeniu ce au urmat cursuri de specializare in domeniu pentru a se putea ridica la nivelul nevoilor si cerintelor clientilor nostri.

Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a prelua si prelucra comenzile si pentru a face necesarul materialelor specifice fiecaurui acoperis. Vom veni la fata locului pentru masuratori si pentru a pregati oferta de pret potrivita pentru dumneavoastra.

Fii alaturi de noi pe facebook